Vanaf nu is uw website ALTIJD up-to-date

Wees altijd trots op de website, kies CycleSite.

Voor bedrijven die geen marketingmedewerker hebben, maar wel up-to-date willen blijven.

Altijd kakelverse content op uw site
Dus nooit meer verouderde projecten of achterhaalde nieuwsberichten.

Technisch onderhoud inbegrepen
Een site die snel werkt en maandelijks de laatste veiligheidsupdates krijgt.

Niet goed, site terug
Komt eigenlijk niet voor… Maar stel… Niet goed? Geen probleem, de dienst stopt en je krijgt de broncode en database.

Durft u uw klanten nog wel naar uw website te sturen?

Veel bedrijven aarzelen om hun klanten door te verwijzen naar hun website, en met goede reden: veroudering. Het is een bekend fenomeen. Een bedrijf onthult vol trots een nieuwe logo, huisstijl en website aan de wereld, maar dan ontstaat er een oorverdovende stilte. De website veroudert, de inhoud wordt irrelevant, omschrijvingen van producten en diensten zijn niet meer correct. Bedrijven durven hun klanten dan ook niet meer te verwijzen naar de website waar ze eens zo trots op waren.

Na 4 jaar zijn de meeste websites verouderd

De gemiddelde levensduur van een website is ongeveer vier jaar. Maar in die tijdspanne wordt er zelden iets grondig bijgewerkt. Het trotse gevoel verdwijnt langzaam en maakt plaats voor schaamte.

Vraagje? Twijfel niet bel gewoon even: 06 – 188 66 881

Altijd up-to-date en vers

Maar er is een oplossing: de CycleSite van Design Bytes. Wij bieden u een website gebaseerd op WordPress die voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste software updates. Maandelijks nemen we contact op om frisse content te plaatsen, zoals foto’s, video’s en teksten over projecten, nieuws, producten en evenementen. Met onze aanpak behoort een verouderde website voorgoed tot het verleden. Wij zorgen voor uw website, zodat u altijd trots kunt zijn en altijd up-to-date bent!

Al 10 jaar een gevestigde naam

Design Bytes is al meer dan tien jaar een gevestigde naam in het maken van professionele websites (meer dan 100) voor diverse bedrijven. Wij verzorgen hosting, beheer, beveiliging en onderhoud van websites en zijn gespecialiseerd in unieke WordPress-websites, logo’s, huisstijlen en drukwerk.

Onze missie: een website waar u altijd trots op kunt zijn.

Ons doel is dat bedrijven zoals die van u hun klanten weer met trots kunnen doorverwijzen naar hun moderne, up-to-date website en dat ze beter worden gevonden in zoekmachines. Kies vandaag nog het pakket dat bij u past:

CycleSite paketten, uiterst betaalbaar

CylceSite Brons, Zilver, Goud, of Platinum – elk pakket biedt maandelijkse updates voor WordPress en plugins en frisse contentplaatsingen. Optimalisatie voor zoekmachines hangt af waar u voor kiest. Probeer het zonder risico vandaag nog. Maak nu een keuze en laat uw website weer voor u werken.