Websites & online apps

Voor ieder doel, de juiste tool.
Uw doelstelling is altijd leidend, nooit de oplossing.

WordPress websites

WordPress is begonnen als een eenvoudig systeem, waarmee personen en organisaties snel en gemakkelijk een weblog konden opzetten en onderhouden. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) met wel meer dan 54.500 plugin’s, waarmee het systeem uitgebreid kan worden naar een webshop, bedrijfswebsite, forum en nog veel meer. WordPress wordt ontwikkeld en continu verbeterd door een grote community van programmeurs. De kracht van WordPress zit hem met name in zoekmachine vriendelijkheid en gebruikersgemak. Design Bytes heeft ruime ervaring met het opzetten van WordPress websites en selecteert graag de juiste plugin’s, zodat ook uw website mooi oogt en prettig werkt.

WooCommerce webshops

WooCommerce is één van de meest gebruikte webshop systemen van dit moment. Zo draait al meer dan 30% van alle webshops op WooCommerce. Het systeem is ontzettend flexibel en zeer uitgebreid waardoor er eigenlijk bijna alle soorten producten mee verkocht kunnen worden. Ook is het gebruikersvriendelijk en zeer goed aan te passen aan uw wensen. Zo zijn er vele betaalde en gratis uitbreidingen (plugin’s). Hierdoor kan het systeem meegroeien met toekomstige ambities. De basis installatie bevat onder andere: rapportages, facturen, verschillende product typen, product catalogus, product eigenschappen, voorraadbeheer, BTW, verzendmethoden, betaalmethoden, coupons, accounts, beoordeel producten, zoekfunctie, upsells en cross sells.

Online Apps / maatwerk / koppelingen

WordPress is meestal een uitstekende keuze voor een website of webshop, maar biedt helaas niet altijd uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan specialistische backofficekoppelingen met de bank, transportsystemen, CRM, urenregistratie of uw administratie. Allemaal scenario’s wanneer er een maatwerk applicatie nodig is. Design Bytes kan deze desgewenst voor u ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Business tools / Organi.pro

Als ondernemer heeft u software nodig die uw zaak draaiende houdt. Denk aan software voor contacten, offertes, facturen, projecten, urenregistratie en producten. Design Bytes heeft hiervoor Organi.pro gelanceerd. Een platform waarin ondernemers eenvoudig hun administratie kunnen draaien. De applicatie draait in de cloud. Organi.pro is een standaard online app die volledig aan de wensen van de klant aangepast kan worden. Nieuwsgierig geworden? Vraag een demo aan.

Mailchimp / digitale nieuwsbrief

Eén van de gemakkelijkste manieren om klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom uw organisatie, product of dienst, is door het versturen van digitale nieuwsbrieven. Design Bytes werkt met MailChimp waarmee u zelf zeer gemakkelijk en geheel binnen uw huisstijl digitale nieuwsbrieven kunt versturen. Design Bytes ontwerpt een nieuwsbriefsjabloon dat u vervolgens zelf kunt vullen met tekst en beeld. Voordat u de nieuwsbrief verzendt kunt u deze testen en daarna versturen. Websitebezoekers kunnen zich eenvoudig via de website aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief. Wilt u nu starten met het versturen van digitale nieuwsbrieven? We staan voor u klaar.