Strategie

Eerst denken. Dan doen.
Klinkt simpel, alleen niet iedereen doet het.

Branding / Merk360

Als u niet weet wie u bent, weet u ook niet wat u uit moet stralen. U kunt een nieuwe huisstijl ontwikkelen maar hoe gaat u dan vertellen waarom uw doelgroep nou juist voor uw product of dienst moet kiezen? Om dit goed te doen moeten we terug naar de basis en tot de kern komen. Voor wie zijn we er, wat is onze kracht, wat bieden we en hoe gaan we het zo verpakken dat ons verhaal blijft hangen. En dan moet u toch iets met ‘branding’ en ‘corporate identity’ gaan doen. Ouderwets gezegd ‘ons verhaal moet kloppen’ of hip gezegd ‘we moeten iets met storytelling gaan doen’. En om nu juist dat verhaal scherp te krijgen heeft Design Bytes een speciale methodiek ontwikkeld… Merk360.

Conceptontwikkeling

Bent u op zoek naar een onderscheidend idee of concept om uw product of dienst te promoten? Dan kan Design Bytes u helpen met een origneel concept. Wij analyseren dan uw doelstellingen en doelgroepen en voegen hier dan een vleugje creativiteit aan toe. Hierdoor krijgt uw advertentie of website net dat beetje extra waardoor deze er echt uit springt.

Gevonden worden (SEO)

U wilt meer bezoekers op uw website, beter scoren in Google en de juiste doelgroep aantrekken? Dan kan zoekmachine optimalisatie (SEO) u daarbij helpen. Design Bytes heeft een speciale SEO-strategie ontwikkeld, waardoor direct inzichtelijk wordt wat er technisch en inhoudelijk verbeterd kan worden aan uw website, waardoor u hoger kunt gaan scoren. Daarnaast worden ook externe factoren als social media en linkbuilding meegenomen in deze scan. Bent u nieuwsgierig wat er nog verbeterd kan worden aan uw website? Dan zou onze speciale SEO-strategie inzicht kunnen geven.

Meer sales (conversie optimalisatie)

Als u op internet zoekt, dan zult u zien dat er ontzettend veel websites zijn die er mooi uit zien, maar niet logisch zijn opgebouwd. Hierdoor raken gebruikers al snel de weg kwijt en haken af. Dit komt omdat de juiste informatie dan simpelweg niet snel genoeg of niet gemakkelijk te vinden is. Zo lopen veel organisaties offerteaanvragen en potentiële klanten mis. Zonde, zo vinden wij. Design Bytes is specialist in het structureren van informatie, waardoor websites overzichtelijk ingedeeld worden, gebruikersvriendelijk werken en to-the-point zijn. Geen omweg, maar binnen maximaal drie clicks de juiste content gevonden. Wilt u weten wat er aan de gebruikersvriendelijkheid van uw site schort? Dan kan onze conversie-scan hier uitkomst bij bieden.

(online) advertising

U heeft een website en wil graag meer bezoekers aantrekken? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) wellicht iets voor u. In zoekmachines als Google is het mogelijk om naast de ‘gewone’ zoekmachineresultaten in bovenaan met gerichte advertenties te adverteren. Dit kan via Google Adwords. Omdat het opzetten van een Adwords campagne de nodige kennis vergt, kan Design Bytes dit voor u uit handen nemen. U geeft ons een maandbudget en wij analyseren uw doelgroep, selecteren de juiste zoekwoorden en zetten verschillende advertentiecampagnes op. Daarna kunnen we de advertenties verder optimaliseren, zodat deze meer rendement op gaan leveren.